SÅ ENKELT ER DET:

1. Find den ballon der passer bedst, og læg den i indkøbskurven.

2. Udfyld dit navn og adresse samt modtagerens adresse (hvis den skal sendes direkte).

3. Under adressen finder du et  felt til din hilsen (bemærk at vi ikke kan modtage emojis). Derunder kan du vælge ønsket leveringsdato. Vi klipper din hilsen ud af teksten og sætter den pænt op på et kort.

4. Gennemfør din bestilling og nyd tanken om, hvor glad og overrasket modtageren bliver.

 

 

Samme dag vi sender din hilsen, modtager du i din indbakke et trackingnummer, hvor du efterfølgende ved et klik kan se, hvornår PostNord har udleveret pakken.

Vi sender som "flexlevering", så posten må sætte pakken. Hvis de ikke har mulighed for at komme af med den, vil du få besked om, hvor modtageren selv kan afhente den. Vi giver ikke pengene tilbage for evt. uafhentede ballonhilsener.

Bestiller du inden kl. 14.00 på en hverdag, kan din ballonhilsen være ude allerede næste dag*.

Vi tilbyder kun denne service til Danmark.

Vi kan levere mandag-fredag til privatadresser og erhvervsadresser. Der er ikke postomdeling lørdag, søndag og helligdage. Men vi sætter gerne en seddel på pakken om, at "den først må åbnes på lørdag" - det er også med til at pirre nysgerrigheden ;-) Notér blot dit ønske i kommentarfeltet.

*Vi sender pakken dagen før den ønskede leveringsdato. PostNord leverer 97% af alle forsendelser fra dag til dag over hele landet.