SÅ ENKELT ER DET:

1. Find den ballon der passer bedst, og læg den i indkøbskurven.

2. Udfyld dit navn og adresse samt modtagerens adresse (hvis den skal sendes direkte).

3. Under adressen finder du et  felt til din hilsen (bemærk at vi ikke kan modtage emojis). Derunder kan du vælge ønsket leveringsdato (kun hverdage). Vi klipper din hilsen ud af teksten og sætter den pænt op på et kort.

4. Gennemfør din bestilling og nyd tanken om, hvor glad og overrasket modtageren bliver.

 

 

SÅDAN FOREGÅR DET:

Samme dag vi sender din hilsen, modtager du i din indbakke et trackingnummer, hvor du efterfølgende ved et klik kan følge pakkens vej til modtageren.

Vi sender som "flexlevering", så posten må sætte pakken. Hvis de ikke har mulighed for at komme af med den (f.eks. hvis de ikke kan komme ind i en opgang eller det ikke er forsvarligt), vil du få besked om, hvor modtageren selv kan afhente den. Vi giver ikke pengene tilbage for evt. uafhentede ballonhilsener eller balloner, der er en dag forsinket.

Bestiller du inden kl. 14.00 på en hverdag, kan vi sende din ballon allerede samme dag.

Har du noteret en ønsket leveringsdato, sender vi pakken hverdagen før den ønskede leveringsdato. 

I gennemsnit er 97% af alle forsendelser fremme dagen efter. Det er altså ikke 100% sikkert og der er ingen garanti. Vores ballonservice må ikke sammenlignes med personlig udbringning af blomster.

Er der problemer omkring selve leverancen, bedes du kontakte Postnords kundeservice på tlf. 7070 7030. 

Vi tilbyder kun at sende balloner inden for Danmarks grænser.

Der er kun plads til én af de store bubble-balloner pr. kasse - og det koster kr. 39,- at sende en kasse.
Hvis du er i kategorien med folie-balloner (til kr. 98,-) kan du vælge op til 2 stk. i samme kasse.

Vi kan levere mandag-fredag til privatadresser og erhvervsadresser. Der er ikke postomdeling lørdag, søndag og helligdage. Men vi sætter gerne en seddel på pakken om, at "den først må åbnes på lørdag" - det er også med til at pirre nysgerrigheden ;-) Notér blot dit ønske i kommentarfeltet.

Send en hilsen med din ballon

BALLONER OG MILJØET

Tænk på miljøet og slip aldrig heliumballonerne løs i det fri! Det ser flot ud så længe man kan følge dem med det blotte øje, men før eller siden vender de retur til kloden som skrald. Når du ikke længere ønsker at kigge på ballonen, er det let at punktere den og smide den ud :-)

Hvis du er miljøbevist kan du i øvrigt glæde dig over, at vi via Postnords "pakke med omtanke initiativ" CO2-kompenserer for hver og én ballonpakke vi sender.

På samme måde har vi valgt at CO2-neutralisere denne hjemmeside, hvor du lige nu læser disse ord. Klik HER for at læse mere om Pegani og CSR.