GRIMAS ANSIGTSMALING 15 ml.
Varenummer: 1210
.
DKK 45,00 / stk
DKK 36,00 ekskl. moms
 •  
Vandsminke der dækker, er allergitestet og kan vaskes af med varmt vand. Fåes i alle farver. De er lavet, så de kan klikkes oven på vores paletter med 6, 12 og 24 farver.


Mere information

 • Kvalitets vandbaseret sminke til ansigtsmaling af børn og voksne. Skab fantastiske og fantasifulde udtryk til halloween, fastelavn, en forestilling, en optræden eller bare for sjov! Bruges af professionelle og private til at eventyrliggøre livets sjove og finurlige øjeblikke.

  Grimas enkeltfarver i 15 ml vandfarve er ideelle til at supplere din Grimas sminkepalette, hvis du er løbet tør for en bestemt farve eller ønsker at supplere sættet med en ny.

  I menuen ovenfor til højre, kan du vælge imellem en række af de mest populære farver, men ønsker du en helt speciel kulør, skaffer vi det gerne hjem til dig. Du skal blot notere dit ønske i kommentarfeltet ved bestilling.

  Grimas vandsminke fra Holland er:

  • Allergitestet
  • Fri for parabener
  • Let at arbejde med og
  • Kan vaskes af med varmt vand.

  Grimas er derfor både institutionernes og ansigtsmalernes foretrukne mærke verden over.

   

  Disse enkelte farvedåser på 15 ml er designet, så de let kan klikkes ovenpå Grimas make-up paletten. De passer både ind i og oven på Grimas smarte system. F.eks. kan alle Grimas' farver klikkes ovenpå, hvis der er en bestemt farve du bruger meget af eller en anden farve, som du vil supplere sættet med. På denne måde skal du aldrig gå på kompromis med din kreativitet.