JUMBO 52 B'WAVE 2.0 - Iñaki Zabaletta
Varenummer: 5722
.
DKK 395,00 / stk
DKK 316,00 ekskl. moms
 •  
En virkelig fin forbedring af Dai Vernons klassiske "Brainwave Deck". Udført med kæmpekort i god kvalitet og med hele tre stærke klimaks. Perfekt til stand-up, scene og online shows.


Mere information

 • Har du også gennem årene haft succes med forskellige versioner af Dai Vernons "Brainwave Deck" og Max Mavens "B'Wave"? I så fald har vi rigtig godt nyt. Denne helt nye version fra argentinske Iñaki Zabaletta er nærmest en sammensmeltning af de to effekter. Perfekt produceret i kæmpekort.

  Du viser et blåt spil kæmpekort og forklarer, at det indeholder en forudsigelse. Du introducerer også et andet spil - et usynligt spil - og herfra vælger tilskueren frit et kort. Lad os f.eks. sige hjerter 5.

  Du tager nu dit kortspil ud af æsken og spreder kortene ud med bagsiderne op. Alle kan se, at et enkelt kort ligger omvendt med forsiden opad, og det er... præcis hjerter 5! Du vender det valgte kort om: det er som det eneste kort rødt på bagsiden! Og nu til klimakset: Du vender hele kortspillet og viser, at alle de andre kort er blanke på forsiderne!

  - Ny og forbedret metode
  - Tre stærke klimaks
  - Specialtrykte kæmpekort i god kvalitet
  - Kommer med link til udførlig engelsksproget videoinstruktion
  - Ideel til stand-up, scene og virtuelle shows
  - Kan med det samme vises igen med et nyt kort

  Se videoen for den fulde præsentation med Iñaki Zabaletta himself.

  ...

  Whew! Zabaletta’s solution is very good... The cards are well-made, with a unique back design that does not call attention to itself." - David Regal