BRAINWAVE DECK - Dai Vernon
Varenummer: 73B
.
DKK 95,00 / stk
DKK 76,00 ekskl. moms
  •  
Mange vil mene at Dai Vernons "Brainwave Deck" er det korttrick, som du kan få allermest glæde af. Det fungerer både close-up såvel som i større selskaber. Det er underholdende og har en særdeles slagkraftig afslutning.


Mere information

  • Dai Vernons BRAINWAVE er et af de korttricks, som du vil få allermest fornøjelse af at vise. Det kan både præsenteres for ganske få personer eller indgå som et stærkt og underholdende indslag i dit stand-up sæt. Selve tricket er genialt og ufatteligt, og præsentationen kan gøres ret sjov. Her får du det specielle kortspil sammen med forslag til en morsom præsentation.

    Du viser en kortæske og forklarer, at der indeni ligger et spil kort, hvor du på forhånd har lavet en forudsigelse. En tilfældig tilskuer får lov til at holde spillet, og du beder han derefter om at nævne et tilfældigt kort.Tilskueren har frit valg blandt de 52 kort! Først nu tages kortene ud af æsken. Du bladrer dem igennem - og tro det eller ej, ét kort ligger vendt om i spillet - tilskuerens valgte kort! Men ikke nok med et, når kortene vendes, viser det sig at være det eneste kort, der har en anden bagsidefarve!

    Du modtager dit BRAINWAVE spil i bedste kvalitet med bicyclekort og forklaring på dansk og engelsk.