MAGIX - Les French Twins
Varenummer: 4910
.
DKK 265,00 / stk
DKK 212,00 ekskl. moms
 •  
Forestil dig en ekstrem visuel forvandling kombineret med at genfinde et valgt kort et fuldstændig uventet sted... MAGIX ligner ikke de andre korttricks du har, og i rette forum er reaktionerne helt eminente.


Mere information

 • Det her er bestemt ikke for alle! Men hvis du har den rette alder, vil du her få dig et helt anderledes trick, der vil give dig vilde reaktioner. Og så er det sjovt og super let at udføre. Interesseret? Så se MAGiX-videoen eller læs videre...

  En tilskuer tænker på et kort. Du tager ét enkelt kort frem fra lommen og holder det triumferende med bagsiden ud mod tilskueren. Men i stedet for at vende det rundt, ryster du kortet, der i det samme forvandles til en komdompakke! Yep - den er god nok og det ser helt vildt ud. Du rækker dem kondompakken og når de åbner den, ligger den inden i den et sammenfoldet kort - præcis det kort som de tænker på!

  Bum. Stærk, sjov og særdeles overraskende effekt.

  Du modtager en pakke der indeholder det specielle håndlavede MAGiX-gimmick og 12 kondomer med kort indlagt + udførlig videoinstruktion. Det eneste det kræver af dig er, at du ved hvordan man forcerer et kort. Hvis du mangler inspiration til det, kan vi anbefale bogen "Tag lige et kort".

  Der er altid samme kort i alle 12 kondomer, så i tilfælde af at du ønsker at kunne variere, har vi lavet specielpris på 2 pakninger - så får du to forskellige kort du kan variere imellem. 

  ...

  "Dette er mit absolut bedste go-to trick. Jeg har ikke prøvet et trick, der får en bedre reaktion endnu end dette. Det sjovt, det sjoflet og alligevel lidt uskyldig på samme tid. Det nemt at lære og folk bliver blæst bag over af grin. Det her er tricket for dig der ville have det sjoveste ud af dine shows. Den følelse jeg havde første gang jeg brugte dette trick, er en følelse jeg aldrig glemmer!" - Emil Vangede Krogsgaard