MARVELOUS NESTING ENVELOPES - Mathew Wright
Varenummer: 6208
.
DKK 190,00 / stk
DKK 152,00 ekskl. moms
 •  
Engelske Matthew Wright står bag denne gode idé. Et fint alternativ til dig, der ikke går rundt med en tegnebog i læder. Lad i stedet tilskuerens valgte og signerede kort, dukke op i den inderste af tre kuverter! Smart og gennemtænkt system.


Mere information

 • Det er faktisk en rigtig god idé. At have et praktisk alternativ til den klassiske "Card to Wallet" effekt. Både hvis du ikke lige synes at en tegnebog i læder passer til din stil, eller hvis du du vil gentage effekten med et twist.

  Matthew Wright har udviklet en metode, hvor det valgte og signerede kort kan dukke op i den inderste af tre kuverter. Den røde kuvert er lige til at have med i lommen og kan fra starten være overrakt til en tilskuer som en forudsigelse.

  Matthew har udviklet et system (inspireret af "The Mullica Wallet") der gør at ladningen fungerer godt og i øvrigt helt uden palmering. Hvis du kender til almindelig basis korthåndtering, vil det ikke tage dig lang tid før du kan tilføje "Nesting Envelopes" til repertoiret.

  En tilskuer vælger og signerer et kort. Du udfører måske "Ambitious Card" rutinen, hvor kortet bliver ved med at dukke op på toppen af spillet. Til slut beder du tilskueren om at række dig den røde kuvert. Inde i den er en mindre sort kuvert, inde i denne gemmer der sig en hvid kuvert og i den findes...: tilskuerens eget valgte og signerede kort (evt. fæstnet med en clips til dit visitkort)!

  Glimrende alternativ (og betydeligt billigere) end den normale Card to Wallet effekt. En moderne tilføjelse til enhver close-up tryllers arsenal. En vanvittig stærk afslutning (se blot reaktionerne på demo-videoen).

  Du modtager alt du skal bruge inkl. Matthew Wrights grundige videoinstruktion.