COGNITIVE FACILITATOR - Auke Van Dokkum
Varenummer: 5609
.
DKK 265,00 / stk
DKK 212,00 ekskl. moms
 •  
Kan du du forestille dig én solid genstand, der passer nøjagtig ind i et hul, uanset om det er en cirkel, en trekant eller en kvadrat? Her har du en visuel hjernevrider, der måske også er den perfekte illustration til dit foredrag...?


Mere information

 • Takket være vores venner ved Stevens Magic, kan vi tilbyde denne eksklusive hjernevrider - udtænkt af legendariske Auke Van Dokkum.

  Uanset om du har været på udkig efter et sjov samtaleemne, du kan lide at samle på underlige "umuligheder" eller du er fan af fascinerende puzzles, så vil du finde det her interessant. Det er ikke et rigtigt "trylletrick", og dog... det kan præsenteres som sådan. Men det rummer samtidig store muligheder for dig, der holder foredrag, undervisning, kurser, teambuilding eller coaching, da det er oplagt til en præsentation omkring udfordringer, løsninger og muligheder.

  Kan du forestille dig ét solidt objekt, der kan passe lige ind i en ramme, uanset om den er rund, kvadratisk eller trekantet?  Med andre ord: her har du en (mystisk) genstand, der kan udfylde hele rummet i alle tre geometriske former!

  Du modtager en solid aluminiumplade med tre udskårne huller - henholdsvis som en kvadrat, en cirkel og en trekant. Desuden får du en unik sort klods og en pose til at have begge dele i. 

  Klik på YouTube-videoen og se Mark Stevens lave en sjov præsentation, hvor han viser "Cognitive Facilitator" som et tryllenummer. Men som du sikkert allerede har fundet ud af, så er denne finurlige opfindelse også perfekt til at illustrere en pointe om at tænke kreativt og "ud for boksen", at verden kan se anderledes ud end man forestiller sig, at alt handler om perspektiv - eller måske til en fortælling om en kreativ innovations proces. 

  Er "Cognitive Facilitator" præcis hvad du har ledt efter?