COIN THRU SPIKE
Varenummer: 6291
.
DKK 395,00 / stk
DKK 316,00 ekskl. moms
 •  
Vores venner ved Dynamite Magic har fremstillet et lille antal af denne fine Tenyo effekt - i en eksklusiv træversion. Du placerer et lille spyd igennem midten af hylsteret, og lader derefter en mønt gennemtrænge det. Lille snedig lommeillusion.


Mere information

 • Det er altid interessant, når de geniale Tenyo-effekter bliver reproduceret i mere eksklusive materialer. Vores venner ved Dynamite Magic i Holland har fået fremstillet et lille antal af Tenyos "Super Spike". Men som du ser er den i træ, og der anvendes en helt almindelig mønt - f.eks. en dansk 10-krone.

  Med dette fine close-up udstyr i hænderne, kan du vise flere forskellige effekter:

  1. Sæt skuffen halvt ind i holderen og placer spyddet, så det går tværs igennem midten. Du lægger nu mønten i skuffen og skubber den direkte igennem spyddet og ud på den anden side! 

  2. Du låner en mønt  som du ved hjælp af skuffen skubber ind i midten af hylsteret. Nu stikker du det lille spyd direkte igennem mønten, som var den lavet af blødt smør! Så snart du har trukket spyddet ud igen, kan du skubbe mønten ud og lade den undersøge. 

  3. Læg en mønt i skuffen, skub den gennem holderen og mønten forvandles til en anden mønt!

  Både mønt og spyd kan undersøges, hvis du ønsker det. Det ser vildt ud og fungerer nærmest af sig selv.

  Du modtager træskuffen, holderen og spyddet. Brug dine egne mønter, f.eks. en dansk 10-krone eller måske en hel- eller halv euromønt. Der medfølger link til engelsk videoinstruktion.