DIZZY DOTS - Per Eklund
Varenummer: 6263
.
DKK 220,00 / stk
DKK 176,00 ekskl. moms
 •  
Først snyder du øjet. Så snyder du hjernen. Per Eklund har skabt et helt nyt klimaks på en klassisk og altid underholdende effekt, der udmærker sig ved at fungere lige godt for børn som for voksne. Lækkert lavet og helt enkelt at vise.


Mere information

 • Svenske Per Eklund står bag dette interessante og farverige twist på en klassisk magisk effekt. Først snyder du tilskuernes øjne – derefter deres hjerner.

  Du viser et stort kort til publikum, med én prik på den ene side og fire prikker på den anden. Når du vender kortet om, kan publikum se tre prikker. Når du vender det endnu en gang, ser de seks prikker!

  Nu giver du dit publikum en lille ”aha oplevelse”, når du afslører hvordan deres øjne bliver narret. Ved at dække nogle prikker med dine fingre og ikke dække andre, skaber du den perfekte optiske illusion, hvor hjernen udfylder hvad den ikke ser og prikkerne tilsyneladende forsvinder og formerer sig.

  Men bedst som dit publikum tror, de ved det hele, kommer den uventede overraskelse, når de sorte prikker pludselig skifter farve på begge sider!

  Grundeffekten er kendt under forskellige navne – f.eks. ”What´s Next”, “Dizzy Domino” og “Crazy Dots”. Med Per Eklunds DIZZY DOTS bruger du de samme bevægelser som i de andre versioner, men klimakset er helt anderledes. Det er en af de her sjældne trylleeffekter, der fungerer lige godt for børn (som en sucker-effekt) som for et voksent publikum (måske ledsaget af et lille foredrag omkring magi).

  Vi har haft fornøjelsen af at gøre denne idé til virkelighed, i tæt samarbejde med Per Eklund og Uday Jadugar, og vi er pænt stolte af resultatet. Du modtager en flot og solid rekvisit, hvor hele hemmeligheden er indbygget. Kortet måler 24 x 16 cm. og er uden løsdele og andet at tænke på. Det er super let at udføre og altid underholdende!

  Kommer i elegant indpakning komplet med let forståelig engelsk instruktion.