FLASH VANISH WAND
Varenummer: 5724
.
DKK 440,00 / stk
DKK 352,00 ekskl. moms
  •  
Har du set det her? Ellers klik og se videoklippet, hvor Mortenn viser hvordan du med "Flash Vanish Wand" kan få et silketørklæde til at forsvinde - lige foran dine tilskuers øjne. Det ser vanvittigt godt ud. Deluxe version i metal.


Mere information

  • Vil du have et silketørklæde til at forsvinde på en måde, så det ligner ægte magi? Så er "Flash Vanish Wand" den helt rigtige løsning. Det går så lynhurtigt og ser så godt ud, at du selv vil blive overrasket når du viser det.

    Du anvender et almindeligt silketørklæde (max 20 x 20 cm.) - måske fra et trick du lige har vist - du kaster det op i luften, retter din tryllestav mod det og i samme øjeblik forsvinder tørklædet sporløst!

    Det ser fantastisk ud! Se bare videoen, hvor Mortenn viser det flere gange...

    Her er ingen tråde du kan vise det når som helst og med folk hele vejen omkring dig. Hele mekanismen er indbygget i tryllestaven.

    Vi har i årevis søgt efter den bedste version af denne effekt (for der findes flere halvdårlige på markedet). Vi fandt denne deluxe version af "Flash Vanish Wand" her i Europa. Tryllestaven er produceret i metal og det er solidt tysk kram. Staven er sort med polerede sølvender. Den er 15 mm. tyk og ca. 35 cm. lang. Du modtager den komplet med silketørklæde og engelsk instruktion.