HOW TO DO INSANE MAGIC TRICKS
Varenummer: 5914
.
DKK 995,00 / stk
DKK 796,00 ekskl. moms
 •  
Ellusionist har sammen med gode folk (bl.a. danske Kim Andersen) lavet "The Ultimate Beginners Magic Kit". Et velproduceret tryllesæt for unge og voksne, der er interesseret i at lære at trylle - rigtigt. Seje tricks som alle kan lære at vise.


Mere information

 • Med dette unikke tryllesæt lærer du en række forbløffende tricks og stunts, på et niveau langt over hvad man normalt finder i den her slags æsker. Et magisk begyndersæt produceret med henblik på unge og voksne, der er interesseret trylleri. Her er ingen billige plastikrekvisitter eller dimser der ser mystiske ud. Alt er lavet, så det ligner ting fra den virkelige verden.

  Alle tricks kan læres uden forudgående kendskab til trylleri. Der SKAL naturligvis stadig øves, men de fleste tricks er forholdsvis lette at lære og kræver ingen stor fingerfærdighed. 

  Pakken indeholder alle de hemmelige fiduser og remedier og undervisningen foregår via en video på det medfølgende usb-stik, hvor alt bliver vist og forklaret grundigt. Dine lærere er nogle af branchens helt store navne: Eric Jones, Ryan Tricks, James Brown,
  Saav Thethy og vores egen Kim Andersen. Udover forklaring til de effekter der ligger i sættet, lærer du også en lang række andre basisteknikker og tricks, som du vil få stor glæde af. Sproget er engelsk.

  I dette "How to Do Insane Magic Tricks Kit" lærer du hvordan du kan:
  - Få dine høretelefoner til at forsvinde med et knips.
  - Slå en mønt ind i en flaske.
  - Forvandle en tekst der er skrevet.
  - Få et kort en tilskuer blot tænker på, til at vende sig om i spillet.
  - Få en mønt til at dukke op under en persons ur.
  - Få to fremmede til at tænke på præcis de kort, du gerne vil have dem til.
  - Få et afrevet hjørne på et valgt kort til at smelte tilbage på kortet.
  + hele 20 andre stærke trylletricks.

  Er du seriøst trylleinteresseret er dette en virkelig god startpakke, hvor du får noget for pengene. Også perfekt som gave til personen du kender, der elsker at trylle i selskabeligt lag, men trænger til at få lidt nyt på repertoiret.

  Pakken her er niveauet lige over ellusionist's HOW TO BE A MAGICIAN KIT, der på samme måde byder på en fin samling tricks for begyndere.