RAINBOW SILVER - Higar & Daisuke
Varenummer: 5741
.
DKK 395,00 / stk
DKK 316,00 ekskl. moms
 •  
En fantatisk illusion fra Japan. Du tager et foto med tilskuerens telefon, hvor han holder et lille spejl foran sig. Når han senere ser fotoet af sig selv, afslører det samtidig et valg, der efterfølgende blev truffet...! Det er vildt interessant. Klik og læs mere...


Mere information

 • "Rainbow Silver " fra Higar og Seo Magic i Japan er en ret fantastisk illusion og endnu et eksempel på, hvordan magiens verden ofte er først med at anvende nye opfindelser og materialer. Det her har ingen af dine tilskuere nogensinde set før.

  Kort fortalt, så anvendes der et spejlblankt materiale, der kan undersøges nøje og intet mystisk kan ses med det blotte øje. Men når der tages et foto af spejlet, "fremkaldes" fotoet med et klart og tydeligt motiv i spejlet. Dette har Higar snedigt anvendt til to effekter:

  Amuletten
  Magikeren viser en lille oval spejlblank amulet i en lædersnor. Han låner tilskuerens telefon og tager et foto af amuletten i tilskuerens hånd. Derefter præsenteres tilskueren for fotoene af 7 historiske personligheder. Tilskueren vælger en af personerne og magikeren beder derefter tilskueren om at kigge på fotoet af amuletten på telefonen, der nu tydeligt bærer et billede af selvsamme person!

  Korttricket
  Tryllekunstneren viser et lille spejl og beder tilskueren om at skrive sit navn på det. Tilskueren foreviges derefter med et foto, hvor han holder spejlet. Nu vælges et kort fra et velblandet spil og når tilskueren tjekker fotoet på telefonen, er overraskelsen stor. For det viser tydeligt tilskueren holde nøjagtig samme kort - med signatur.

  - Ingen app - fungerer med enhver smartphone med kamera (og blitz).
  - Både amulet og spejlkort kan nøje undersøges.
  - Tilskueren kan selv tage fotoet med din eller sin egen telefon.
  - Rainbow Silver efterlader et varigt minde - ikke alene i publikums erindring, men også på deres telefon.

  Du modtager din "Rainbow Silver" pakke komplet med de syv fotos af betydningsfulde personligheder, det lille vedhæng med lædersnøre, det spejlblanke kort og whiteboard tusch. Der medfølger naturligvis udførlig skriftlig instruktion både på engelsk og japansk, og en fin dansk instruktionsvideo, hvor Mortenn viser præcis hvordan det foregår.