SPECIALPAKKET TRYLLESÆT - 13-17 år
Varenummer: 5200_13-17
.
DKK 300,00
DKK 240,00 ekskl. moms
  •  
Kender du en ung person, som du tænker vil have glæde af at lære nogle gode trylletricks? Så kan vi fra tryllebutikken i Horsens udvælge præcis de numre der vil passe til både modtageren og dit budget.


Mere information

  • Køb et specialpakket tryllesæt, så indholdet matcher modtagerens alder og dit budget. Vi lægger ikke 100 små plastikdingenoter i en æske, men finder nogle færre gode og solide tricks, som vi ved at modtageren vil få glæde af.

    Indholdet bliver nøje udvalgt af tryllekunstneren Steen Pegani, der selv har tryllet siden 9-års alderen og senere har hjulpet en hel generation af nye tryllekunstnere godt i gang. En tryllepakke for den unge tryllekunstner kan både indeholde tricks lige til at have med i lommen og nogle numre der egner sig til en optræden. Skriv blot dine tænker i kommentarfeltet (under adressen) så finder og pakker vi det helt rigtige udstyr fra tryllebutikken.

    Vi pakker de magiske finurligheder pænt ned i en kasse med silkepapir og sørger for, at der er udførlig dansk instruktion med til det hele.

    Bemærk at fotoet blot er et illustrativt eksempel, da hvert sæt bliver "skræddersyet" præcis efter ønske.