SpRING - Joonas Mengel
Varenummer: 5780
.
DKK 275,00 / stk
DKK 220,00 ekskl. moms
  •  
Joonas Mengel har med "SpRing" taget en gammel og næsten glemte puzzle, forstørret den og tilføjet et trylleelement, der får det til at ligne "Ringspillet". Blot med den forskel, at det er super let at lære og alt kan undersøges når som helst!


Mere information

  • Måske kan du genkende "spRing" fra den gamle Spring Puzzle, og det er fuldstændig korrekt. Men Joonas Mengel har gjort noget rigtig smart. Han har forstørret rekvisitterne og tilsat et magisk element, så det ser ud som om fjeder og ring går lige igennem hinanden - og bagefter kan en tilskuer prøve at skille dem ad. Det er ikke lige til. Kun i dine hænder smelter de to genstande ind og ud af hinanden.

    Det smukke er, at begge dele kan undersøges både før og efter sammenkædningen. Der er intet at skjule og intet som dine tilskuere kan afsløre. Og så er det oven i købet let at lære for alle!

    En fin blanding af en puzzle og magien som du kender fra Linking Rings. Vi tror du vil få rigtig meget sjov med SpRing fra Joonas Mengel!

    Du modtager en æske med de to rekvisitter i fin kvalitet sammen med link til 45 minutter let forståelig engelsk instruktionsvideo.