SUPERNATURAL
Varenummer: 4834
.
DKK 165,00 / stk
DKK 132,00 ekskl. moms
 •  
En tilskuer vælger helt frit en kombination af farvede skruer, hvor møtrikkerne enten er skruet på eller af. På mystisk vis påvirker det valg resultatet inde i en forseglet flaske... Herlig rutine - du vil elske hemmeligheden!


Mere information

 • Herligt nyt nummer, som vi har fundet ved OID Magic i Frankrig. En kombination af tankelæsning og telekinese og med en hemmelighed så genial, at du vil kunne snyde selv de allerskarpeste hjerner.

  Du viser tre farvede skruer, der hver har en møtrik skruet på. Tilsvarende har du en række kort, der viser alle de forskellige mulige kombinationer, hvor møtrikkerne enten er skruet eller af skruerne. Kortene blandes af tilskueren og lægges med bagsiderne op, hvorefter hun helt frit udvalger en tilfældig kombination. 

  De tre skruer med møtrikker lægges i en transparent flaske og låget skrues på. Du beder nu tilskueren om at koncentere sig om hendes valg, mens du ryster flasken. Efter et par sekunder kan du række flasken til tilskueren og bede hende hælde indholdet ud. Stor er forbløffelsen når det går op for hende, at indholdet nu præcis matcher hendes frie valg!

  Bemærk:
  Du ser aldrig hvilken kombination tilskueren vælger.
  Der sker ingen forcering.
  Nummeret kan straks gentages (hvis du synes).
  Alt kan undersøges.
  Super let at lære og udføre.

  SUPERNATURAL kommer komplet med alt du behøver og med engelsk instruktion, både på skrift og DVD.