TCC CLASSIC BALL & VASE
Varenummer: 5951
.
DKK 1.395,00 / stk
DKK 1.116,00 ekskl. moms
 •  
En klassiker er tilbage. I smukt design, med ny teknik og rutiner både til begynderen og de mere avancerede. Luksusversion af "kuglebægret" er håndlavet i mørkt træ og ankommer i æske komplet med kugler i træ og en særlig krystalkugle...


Mere information

 • Du kender det fra dit første tryllesæt. Nu er kuglebægret tilbage - i den smukkeste version vi nogensinde har haft på hylden. 

  Helt klassisk går nummeret ud på, at en kugle fjernes fra den lille pokal, låget sættes tilbage, kuglen forsvinder og når låget atter løftes, er kuglen tilbage hvor den kom fra. Med denne version af "Ball & Vase" fra TCC får du dog mange flere muligheder... Klik blot og se video-teaseren.

  Bægeret er innovativt blevet gendesignet. Væk er den ekstra kant og hvordan kuglen forsvinder og dukker op igen, kontrolleres nu helt naturligt og usynligt på en ny måde.

  Det mørke træ giver et flot og antikt udseende og med en vægt på næsten 200 gram, føler du med det samme, at du har kvalitet i hænderne.

  Vasen kommer til dig i en fin opbevaringsæske i træ med transparent skydelåg. Der medfølger to trækugler og en ekstra facetslebet krystalkugle, der giver nye muligheder til din rutine.

  I den medfølgende videoinstruktion får du håndteringer og præsentationer, der spænder fra det helt enkle for nybegynderen til det mere avancerede for de rutinerede.

  Dit nye magiske yndlingsklenodie er 150 mm. højt. Kuglerne har en diameter på 17 mm..

  Bemærk at vi også tilbyder dette læderetui specielt lavet til TCC's Ball and Vase. Praktisk hvis du ønsker at tage rekvisitten med dig ud af huset på en praktisk og stilfuld måde.