THE LONG AND SHORT OF IT - David Regal
Varenummer: 5930
.
DKK 360,00 / stk
DKK 288,00 ekskl. moms
 •  
David Regal har vredet på en klassisk optisk illusion, og det får han virkelig meget sjov ud af. Klik og se hans ledsagende foredrag - og en lang række andre idéer til, hvordan det kan præsenteres. Kommer med fire farverige boomerangs i træ.


Mere information

 • "THE LONG & SHORT OF IT" er ikke et korttrick.
  "THE LONG & SHORT OF IT" er ikke et mønttrick.

  "THE LONG & SHORT OF IT" er David Regals sjove håndtering af den klassiske optiske illusions "The Boomerang Illusion", også kendt som "The Jastrow Illusion". Han har fået produceret fire boomerangs i træ - 2 gule og 2 røde. På den ene side er trykt LONG på de gule og SHORT på de røde. Og så er banen kridtet op for en virkelig sjov præsentation. Klik selv og se videoklippet.

  Du har måske allerede en sjov idé til, hvordan DIN præsentation kunne lyde? Måske som...
  - En demonstration af hypnose.
  - En historie om dengang du underviste børn.
  - Et eksempel på dårlig kvalitetskontrol.
  - En forklaring på, hvorfor det gik galt for dig i skolen.
  - En helt ny opfindelse af "fleksibelt træ".
  - Et eksempel på ordets magt eller "øjnene der ser".
  - Fortællingen om sidste gang, du skulle samle et IKEA møbel.

  Som du ved, fungerer det helt af sig selv, så du skal blot sætte de rigtige ord på og skræddersy en præsentation, der præcis passer til dig og dit publikum. Du modtager æske med de fire boomerangs pakket i lækker stofpose. Alle er blanke på den anden side, så hvis du vil skrive LANG og KORT (eller noget helt tredje) i stedet for den engelske tekst, kan du sagtens gøre det her. Der medfølger også link til en 23 minutter lang inspirationsvideo med David Regal.

  Klik HER og oplev (tidligere) tryllekunstner og (nuværende) fysiklærer Peter Valberg demonstrere og fortælle om The Jastrow Illusion (og "The Long & Short of it").

  DET KORTE OG DET LANGE ER... at du her får noget i hænderne med stort underholdningspotentiale. God fornøjelse!