THE MYSTERY STICK - TCC & Jimmy Fan
Varenummer: 5980
.
DKK 450,00 / stk
DKK 360,00 ekskl. moms
  •  
En virkelig fin og moderne version af den klassiske "Pom Pom Prayer Stick". De fire træperler virker til at være forbundet på en helt umulig måde. Til slut skiller du staven ad og viser, at der ingen forbindelse er på midten. Lige til at at have med i lommen.


Mere information

  • Mystery Stick er en lille fin close-up version af den klassiske Pom-pom Prayer Stick, der i nyere tid blev udødeliggjort af Ali Bongo, men faktisk er beskrevet første gang i 1889 i en kinesiske bog med titlen: "鹅幻汇编". Yep - den er god nok ;-)

    Denne moderne version er lavet som en messingstang der måler 13,5 cm i længden, med fire træperler fastgjort til hver ende. To af perlerne hænger på en snor, men når du trækker i en perle på den modsatte side, er de tilsyneladende også forbundet her... Faktisk virker perlerne til at hænge sammen på kryds og tværs og en helt umulig måde!

    Det virker næsten som en puzzle, men når staven til slut skilles ad på midten og det viser sig, at der ingen forbindelse er imellem de to halvdele, forvandles dette selvvirkende nummer til et lille mysterium.

    Lige til at have med i lommen. Delikat og lækkert produceret og fungerer til perfektion. Kommer med engelsksproget videoinstruktion.