THE WEB RETURNS - Jim Pace
Varenummer: 691
.
DKK 135,00 / stk
DKK 108,00 ekskl. moms
  •  
Måske det mest skræmmende kortrick i verden! Fire blanke kort vises og placeres i en tilskuers hænder. Et af gangen kommer der edderkoppespind på kortene og pludselig dukker en edderkop op på bagsiden af tilskuerens egen hånd!


Mere information

  • Tilbage i 90'erne var Jim Paces "The Web" et af vores største salgshit i butikken. En blanding af et korttrick og en prank og med garanti for en - mildest talt - stærk tilskuerreaktion. Nu er "The Web" tilbage... i nydesignet og forbedret udgave, med mange flere muligheder.

    "The Web Returns" vil få dine tilskuere til at hoppe og skrige. Du viser fire kort med blanke forsider, og tæller dem et af gangen ned i en tilskuers håndflade. Med et knips kommer der pludselig edderkoppespind på kortene, og når du beder tilskueren bevæge fingrene over kortene får personen sig en gevaldig overraskelse: for på tilskuerens egen håndryg sidder en stor sort realistisk edderkop!

    Intet andet korttrick giver dig samme reaktioner som "The Web Returns" - og du skal være lidt omhyggelig med at vælge de retter personer at vise det for. 

    "The Web Returns" kommer med alt hvad du skal bruge - inklusiv udførlig (engelsksproget) videoinstruktion.