ULTIMATE VANISHING COKE BOTTLE - Harrius & Nielsen
Varenummer: 6309
.
DKK 695,00 / stk
DKK 556,00 ekskl. moms
 •  
Henry Harrius og Nielsen Magic er gået sammen om at producere den perfekte forsvindende flaske, der nærmest nøjagtig ligner den velkendte sodavand. Få den til at forsvinde i en papirspose eller forvandl den til en dåsecola. Nu også med lyd! Vi har også refill labels.


Mere information

 • Du har måske bemærket, at Norm Nielsens "Vanishing Coke Bottle" har været umulig at skaffe i længere tid. Men der er godt nyt! Henry Harrius har sammen med Nielsen nu knækket koden og fået produceret den perfekte forsvindende sodavandsflaske. "Transparent and Glasslike".

  Hvis du har set Harrius' "Refilled" (med en Corona-flaske) så kender du kvaliteten. Refilled har været en enorm populær vare på hylden her i Horsens. Nogle har dog bemærket at ølflasken gjorde, at det var svært at præsentere nummeret for f.eks. børn.

  Du kan få flasken til at forsvinde i en papirspose. Du kan "fylde" flasken som i Henrys Refilled rutine. Eller du kan forvandle den til noget helt andet. I rutinen der følger med, foreslås det at afslutte med at trække en dåsecola op af posen.

  Og, nåja: Med den nye flaske får du også mulighed for at have cola i latex-flasken OG du modtager et lille hjælpemiddel der gør, at du kan banke på flasken med den medfølgende oplukker og få den helt rigtige lyd af glas. Med i pakken er også 20 etiketter, så du kan udskifte med en frisk, når der er behov for det.

  Bemærk: Flasken er 0,35 liter f (24,5 cm høj med en diameter i bunden på 5 cm). Det er måske ikke præcis den model der forhandles her, men du skal ikke bekymre dig så meget om størrelsen på flasken. På bare lidt afstand vil alle genkende den som den ikoniske Coca Cola flaske.

  Vi kan nu også tilbyde refill-pakker med 20 sæt stickers til flasken, når de trænger til at blive udskiftet. Klik her for 6 liters papirsposer, der passer fint i størrelsen.

  Anbefales varmt.