YOUTEST - Jérôme Sauloup
Varenummer: 5771
.
DKK 150,00 / stk
DKK 120,00 ekskl. moms
  •  
Interessant koncept både for tryllekunstnere og mentalister. Disse kvadratiske plastikkort har en QR-kode på den ene side, og den anden side har enten et rødt MINUS eller et sort PLUS. Du bestemmer på stedet hvad kortet skal vise...!


Mere information

  • Franske Jérôme Sauloup står bag flere af vores bestsellere og du har måske allerede glæde af f.eks. Switch Cup og Choice. Nu er han på banen igen. Denne gang med en smart hemmelighed kædet sammen med tilforladelige plastikkort med QR-koder på den ene side og +/- symboler på den anden side.

    Kortene kan faktisk anvendes på alle mulige måder. Via en snedig teknik, kan du nemlig bestemme om hvert enkelt kort skal være med et sort positivt PLUS eller et rødt negativt MINUS... Jep - den er god nok. Du kan altså f.eks. lade tilskueren gætte rigtigt hver gang (til hans egen overraskelse), du kan præsentere det som tankekontrol, intuition eller som en demonstration af din evne til at forudsige en tilskuers valg.

    Det kan præsenteres som en sjov test, hvor du bestemmer resultatet - eller du kan lade YouTest kortene indgå i en seriøs mentalrutine.

    Bagsiderne har QR-koder, så du kan evt. lave en interessant præsentation om en ny app, der giver overraskende nye muligheder...

    Du modtager i alt 12 af de specielproducerede testkort i moderne design. Du bestemmer selv, om du vil anvende dem alle eller blot nogle stykker. Der ingen flapper, ingen magneter og intet for dig at gemme eller skjule. Så snart du har set instruktionsvideoen vil du forstå princippet og kunne gå i gang. Der medfølger udførlig engelsksproget videoinstruktion med flere interessante versioner.