COLLAPSIBLE WINE GLASS - Joshua Jay
Varenummer: 5928
.
DKK 285,00 / stk
DKK 228,00 ekskl. moms
 •  
Super praktisk vinglas produceret alene med tanke på trylleri. Passer perfekt til et helt kortspil, men kan også anvendes til tørklæder, forudsigelser, væsker - eller hvad du måtte ønske. På én gang solidt og elegant - og kan skilles ad til transport.


Mere information

 • At anvende et vinglas til at placere kortene i, er en elegant og sofistikeret måde at gøre korttrylleri synligt fra scenen. Men døjer du også med at finde det helt rette vinglas til formålet? Når det tilmed gerne må være let at sikkert kan rejse med? Præcis denne udfordring havde Joshua Jay og af samme årsag har han nu fået fremstillet dette solide og let transportable vinglas.

  Produceret til trylleri
  Der findes andre vinglas der kan skilles ad, men de ser ofte billige ud og har ikke rette størrelse til f.eks. korttricks. Dette vinglas er fremstillet specielt med tanke på trylleri. Ikke nok med at det er stilfuldt, det passer også perfekt til et kortspil og kortene er lette at samle op og sætte ned i glasset.

  Praktisk
  Glasset skrues let fra hinanden, og pakkes med stilken nede i glasset. Det fylder mindre, tranporteres sikkert og samles på et øjeblik. Det kommer med en lille foret taske til let transport og beskyttelse.

  Holdbart 
  Glasset er produceret i splintsikkert plexiglas. Det har samme elegante æstetik som rigtigt glas - men uden du skal frygte glasskår i bagagen. En ting mindre, at bekymre sig om...

  Anvendelse
  Glasset er produceret med tanke på korttricks og rutiner som "Sympathetic Ten", "Card Across" og "Rising Card". Men det kan selvsagt bruges til meget andet. Måske mønter, silketørklæder, væsker, forudsigelser, fingerringe - eller til afslutningen på din "Silk to Egg" rutine? 

  Kort sagt: professionelt udstyr, der vil gøre dit omrejsende liv som tryllekunstner lidt lettere.