SILK TO EGG DELUXE - Viking Magic
Varenummer: 3422
.
DKK 395,00 / stk
DKK 316,00 ekskl. moms
  •  
Har du “tørklæde til æg” på dit stand-up repertoire? Hvis ikke, skulle du overveje det... Det fylder ikke meget i lommen, og så kan det ledsages af en særdeles underholdende præsentation. Her er bedste variant!


Mere information

  • Har du ikke “tørklæde til æg” på dit stand-up repertoire? Så skulle du måske overveje det… Det er et nummer der ikke fylder meget i lommen, og så kan det ledsages af en særdeles underholdende præsentation, hvor du tilsyneladende letter på låget til hemmeligheden – og så ender publikum alligevel med at blive overraskende. Denne version fra Viking Magic er den bedste på markedet!

    Magikeren fremviser et farvet silketørklæde, som han trækker gennem hænderne. Derpå proppes tørklædet ned i den ene knyttede hånd, indtil det ikke længere er synligt. Når hånden åbnes, viser den sig at indeholde et hønseæg!

    Nu røbes hemmeligheden (?) for tilskuerne: Troldmanden bruger to tørklæder og et præpareret, hult æg – hvordan skulle det ellers gå til? Tryllekunstneren går med til at vise, hvorledes det hele udføres, så alle de tilstedeværende senere kan underholde deres venner, og gentager nummeret samtidig med alt forklares… Dog med den lille krølle, at når ægget til sidst vises (og man kan se hullet med tørklædet inden i), pilles ”hullet” af – og ægget viser sig at været blevet et helt almindeligt æg, der kan slås ud i et glas!

    Du modtager en pakke indeholdende Vikings naturtro æg, to stk. 45 x 45 silketørklæder, det specielle klistrende "silkehul" og udførlig rutine både på engelsk og dansk.

    På videoklippet kan du opleve Lance Burton vise sin version af "Silk to Egg".