SVENPAD™ KOD STAGE A4 - Brett Barry
Varenummer: 4386kodstage
.
DKK 500,00 / stk
DKK 400,00 ekskl. moms
 •  
Det ligner en helt almindelig blok i A4-størrelse, men i virkeligheden er den produceret helt specielt med det formål, at du kan få en tilskuer til at foretage præcis det valg som du ønsker...!


Mere information

 • "A marvel! As complicated and sublime as anything you own. Every mentalist should applaud its availability, but leave it to just a few to perform. Seriously, don't leave to a show without it. It is as individual as you." - Marc Salem

  Brett Barrys populære Svenpads™ har åbnet helt nye muligheder for alle, der optræder med mentalisme. Her har du mulighed for at forcere en tegning, en tanke, en følelse, et navn, et produkt, et land, en genstand – ja, hvad som helst, som du kan tegne eller skrive på et stykke papir. Det er let, naturligt og kan anvendes direkte under din optræden (eller til effektivt pre-show).

  Her er den nyeste forceringsblok i serien. Lavet i A4 størrelse og spiralindbundet på samme måde som den mindre KoD Svenpad™. Den store størrelse gør, at det du har skrevet vil kunne ses tydeligt fra selv større scener, og så kan du nu også forcere mere detaljerede tegninger eller f.eks. lister med flere ting. 

  Blokken indeholder 50 sider (25 forskellige sider som du viser – og 25 forceringssider). Produceret til perfektion med sikkerhed for at din forcering aldrig slår fejl. Den ligner en ganske almindelig billig blok papir - og det er meningen. Ingen vil mistænke, at den i virkeligheden er lavet helt specielt til netop dit formål. Der medfølger link til udførlig instruktion med masser af idéer. Når du har købt den, kan også tilmelde dig Facebookgruppen "Svenpad Supreme Owners Page" og følge med, når verdens bedste mentalister deler deres erfaringer, tips og idéer med Svenpads.

  Klik på videoklippet, hvis du vil se endnu en rutine hvor Oz Pearlman snedigt anvender en SvenPad™.

  Tip: Sørg for at skrive med en tusch, der ikke trænger igennem papiret!