Udvalg & erfaring
Ved Pegani sælger vi alt inden for trylleri, jonglering, balloner, artist- og julemandsudstyr. Firmaet blev startet op i 1983, da en meget entusiastisk Steen Pegani (som 13-årig) udgav sit første lille tryllekatalog. I 1987 åbnede den første lille butik i centrum af Horsens, og siden har firmaet støt og roligt vokset sig til det største af sin slags i Skandinavien. Vi har over 4000 forskellige produkter på lager, og hver dag sendes pakker med spændende remedier til glade kunder i Danmark, Norge og Sverige. Pegani er en privat ejet virksomhed med Steen Pegani Hedegaard Sørensen som indehaver.

Kvalitet
I et marked der de seneste år nærmest er eksploderet med nyheder, ser vi det som vores helt store opgave at være det filter, der kun lader de bedste produkter slippe igennem. Køber du en vare ved Pegani kan du regne med at kvaliteten er i orden og bliver bakket op af både service og returret. I et tæt samarbejde med mere end 200 leverandører fra over 30 forskellige lande, forsøger vi omhyggeligt at udvælge de helt rette produkter til det Skandinaviske marked. Søger du noget du ikke lige kan finde her på siden, ligger vi gerne vandrette i luften (!) for at skaffe det til dig.

Service
Vi samler på tilfredse kunder og forsøger at yde den bedste service til alle - uanset om vi handler med topprofessionelle artister eller en 11-årig dreng, der skal købe sine første tryllenumre. Vi gør vores yderste for at ekspedere alle ordrer lynhurtigt, og hjælper altid gerne med råd og vejledning. Du kan ringe inden for vores kontortider og sender du en e-mail, kan du i hverdagene forvente svar inden for 24 timer - som regel lige med det samme. Kommer du i nærheden af Horsens, er du velkommen til at aftale tid til et besøg i vores showroom.

Inspiration
Vi har verdens sjoveste kunder og ser det som vores opgave at inspirere og supportere dem det bedste vi kan. Derfor arrangerer vi også året rundt en række events, hvor man kan lære mere og dygtiggøre sig inden for trylleri, jonglering og balloner - og det at optræde. Vi sender hvert år flere af branchens dygtigste folk på seminarturné rundt i Skandinavien og så deltager vi på stort set alle tryllekongresser der finder sted. 

 

 

 

Sådan så den ud - butikken der åbnede på Sønderbrogade 4 d. 13. august 1987.

Borgergade 1 i Horsens.

 

Borgergade 5 i Horsens.

 

Foto fra den nuværende adresse
Østerhåbsvej 85A i Horsens.

@peganimagic - livet i en tryllebutik - følg os på instagram