A WORD IN A MILLION
Varenummer: 2217
.
DKK 195,00 / stk
DKK 156,00 ekskl. moms
  •  
Da Mark Mason fra JB Magic skulle vælge hvad han ville vise ved dealershowet på verdenskongressen, valgte han denne mentaleffekt. Forinden havde Rune Klan lige anbefalet os den som verdens bedste bog...


Mere information

  • Da Mark Mason fra JB Magic skulle vælge hvad han ville vise ved dealershowet på verdenskongressen, valgte han denne mentaleffekt. Forinden havde Rune Klan lige anbefalet os den som verdens bedste bogtest. Se videoklippet og vurder selv!

    Du giver en tilfældig bog til en tilfældig tilskuer og beder ham om at bladre den igennem, stoppe på en tilfældig side og huske et tilfældigt ord på den side. Bagefter skal han lukke bogen og mens du vender ryggen til, skriver han ordet ned på et papir, en serviet eller lignende og ruller den sammen til en kugle.

    Uden yderligere spørgsmål, kan du umiddelbart nævne præcis det ord som tilskueren tænker på! Papiret rulles ud og på det står nøjagtig det ord som du nævnte. Du har på intet tidspunkt været i nærheden af papiret.

    Denne bogtest kan udføres med en ny bog hver gang du viser det, og det vil altid være et nyt ord. Du modtager et hjælpemiddel der passer til enhver indbundet bog. Desuden får du udførlig engelsk forklaring på DVD.

    Vil du have et stærkt tankelæsningsnummer med på dit program, finder du ikke meget andet med en så stærk effekt, og oven i købet til en særdeles rimelig pris. Let at udføre.