ACROBATIC FISH
Varenummer: 250
.
DKK 695,00 / stk
DKK 556,00 ekskl. moms
  •  
Du viser en avanceret "fiskestang" med tre snore, med en guldfisk siddende på det ene. Du får nu fisken til at hoppe fra snor til snor, og til publikums overraskelse ender den i midten. Som klimaks fremtryller du tre fisk!


Mere information

  • Du viser en avanceret fiskestang med hele tre snore. Nederst på det højre reb sidder en stor guldfisk.

    Du fortæller, at du har dresseret fisken, så den kan hoppe fra reb til reb. Du tager staven om bag ryggen et kort øjeblik, og når den kommer frem igen, hænger fisken i det venstre reb! På dén måde hopper fisken et par gange mellem højre og venstre reb, men publikum er ikke særligt imponerede. De råber, at du blot vender staven bag ryggen...

    Du tager dog ikke notits af deres tilråb og fører staven om bag ryggen en gang til - og til publikums store overraskelse, sidder fisken derefter på det midterste reb! Publikum klapper og tror at nummeret er slut. Men de har endnu et klimaks tilgode: Du tager staven om bag ryggen en sidste gang, og når den et øjeblik efter kommer frem, er der pludselig tre store guldfisk - een på hvert reb! Publikums reaktion udebliver ikke.

    Et virkelig godt og underholdende nummer, hvor du kan være helt sikker på at få respons fra publikum. Nummeret egner sig lige godt for børn og voksne.

    Vi har igennem alle årene forhandlet den originale grønne udgave fra opfinderen George Kovari. Nu har han solgt rettighederne til Viking Magic i USA, der har produceret denne mere strømlinede udgave, der også både er lettere at præparere og udføre.