ANVERDI'S MENTAL DICE
Varenummer: 5207
.
DKK 2.400,00 / stk
DKK 1.920,00 ekskl. moms
 •  
Endelig på lager igen! Nyeste high-tech version af Anverdis "Mental Dice", hvor du altid ved hvilket tilfældigt tal imellem 1 og 6 som en tilskuer hemmeligt tænker på. Lækkert, gennemtænkt og førsteklasses udstyr, der bare fungerer.


Mere information

 • "AMAZING! I can see so many possibilities with this!" - Shin Lim

  Kort fortalt, så får du her tre terninger i almindelig størrelse: en hvid, en rød og en nlå. Mens du vender ryggen til, beder du en tilskuer om at tage en tilfældig af terningerne og gemme de andre væk. Han kan placere den valgte terning imellem sine hænder, med en tilfældig side op. Ikke alene kan du uden videre sige hvilken farve han har valgt - du ved også præcis hvordan terningen vender i hans hånd!

  Nummeret kan straks gentages og præsentationsmulighederne er utallige. Teknikken gør det muligt, at lade tre tilskuere vælge hver sin terning og du vil kunne afsløre hvem der har hvilken terning, og præcis hvordan de vender imellem deres hænder.

  Den nyeste teknologi giver her værdi i magiens tjeneste. Hver terning sender trådløst til en modtager, der er skjult i et lille display, som du kan skjule i hånden, i din taske, i en lomme, i enden af en kortæske - eller præcis hvor du ønsker det... Vildt, ikke sandt?! Rækkevidden er så lang, at du aldrig behøver at bekymre dig - op til 12 meter!

  Terningerne er lette at oplade og i ladestationen er en indikator så du altid ved, om der er nok strøm på dem. Men når de er helt opladet, er der nok til omkring 800 shows, før de behøver at blive ladet igen!

  Du modtager dit "Mental Dice" sæt komplet og klar til brug med grundig undervisningsvideo og forslag til hele 7 forskellige rutiner du kan lave med dem. Der medfølger nu også et sæt helt almindelige matchende terninger.

  Velkommen til 2020'erne. Det bliver ikke meget bedre.

  "Den nye Mental Dice er simpelthen den bedste oplevelse jeg længe har haft, den er simpelthen så gennemført, fra åbningen af æsken (som jo er helt vild!) til den gode instruktionsvideo med fede forslag, til kvaliteten af terningerne og modtageren. Det er virkelig gennemført! Jeg er meget glad for købet." - Jan G. Larsen

  "OMG! This feels like it was developed by Steve Jobs!" - Richard Sanders

  "Your jaw will drop the moment you remove the lid off the box. And when you start playing with this incredible product - your jaw will drop again!! The design - from packaging to product, is amazing!" - Menny Lindenfeld