ARRIVAL ILLUSION - Bond Lee
Varenummer: 5758
.
DKK 38.000,00 / stk
DKK 30.400,00 ekskl. moms
 •  
Vil du gøre en spektakulær entré? Eller bliver du af og til bedt om at fremtrylle hovedpersonen til en fest? Her er svaret! ARRIVAL kan opereres af én person på scenen og pakkes flat sammen i den medfølgende flightcase.


Mere information

 • Bliver du af og til spurgt om du kan fremtrylle direktøren i firmaet? Eller hovedpersonen til en fest? Eller julemanden? Her er svaret!

  Dette er en moderne version af den klassiske "VIP Flash Appearance" udviklet og produceret i et samarbejde imellem Jeremy Pei, Bond Lee, MS Magic & RWD Workshop. På opfordring har vi importeret nogle få eksemplarer til vores professionelle kunder i Europa.

  Du viser en tom ramme med lys i kanterne. Du knipser med fingrene, hvorpå et hvidt klæde falder ned foran rammen. Når det et øjeblik falder ned igen, står en person friskfremtryllet midt i kabinettet!

  Publikum kan derefter se igennem alle 4 sider af illusionen. Der er SÅ rent og efterlader intet spor af hemmeligheden. Produktionen foregår hurtigt, elegant og er rent eye-candy for publikum.

  Men det rigtig smarte er, at hele illusionen kan pakkes fladt sammen i flightcasen, der er en integreret del af illusionen. Den vejer ikke mere end 40 kilo i alt og kan fragtes i en minivan og trilles ind overalt.

  Man skal være to personer til at samle den, men den kan udføres af en person på scenen. Personen der skal fremtrylles behøver blot en super kort introduktion.

  Sammenpakket måler illusionen 90 x 90 x 26 cm. (36 cm. med hjul) og samlet 90 x 90 x 200 cm..

  Bemærk:
  Illusionen er ikke på lager i Horsens, men kan leveres inden for 8-10 dage.
  Der kan tilkomme ekstra fragtomkostninger, alt efter hvortil vi skal sende illusionen.