ASTOR MENTAL
Varenummer: 3825
.
DKK 1.395,00 / stk
DKK 1.116,00 ekskl. moms
 •  
Hvis du ønsker at demonstrere, at du er i stand til at forudsige begivenhedernes gang – eller tilskuernes tilfældige valg – så har du fundet svaret her! Genialt mentalnummer der er så smart lavet, at du vil snyde dig selv.


Mere information

 • Hvis du ønsker at demonstrere, at du er i stand til at forudsige begivenhedernes gang – eller tilskuernes tilfældige valg – så har du fundet svaret her! Astors Mental er en super smart videreudvikling af Kovaris ”Perfect Match”, der i mange år hørte blandt vores bedst-sælgende mentaleffekter.

  Du rækker tilskueren to sæt ESP-kort med enkle symboler. Det ene sæt har røde bagsider, det andet har blå bagsider. Du viser også en gennemsigtig plexi-ramme, der i midten er markeret med tallene fra 1-5. Du beder nu tilskueren række dig det ene sæt kort, og mens du kigger indgående på tilskueren, placerer du de fem kort i den ene side af rammen, med bagsiderne ud af. Det er din forudsigelse – og intet kan ændre den.

  Nu er det tilskuerens tur til at bestemme, hvordan de fem andre ESP-kort skal placeres, og der er fuldstændig frit valg! Du trækker et kort af gangen, og tilskueren bestemmer præcis hvor hvert enkelt kort skal placeres. Indtil sidste øjeblik kan der stadig ændres mening.

  Du forklarer dit publikum, at der i alt er 120 forskellige måder kortene kan sidde på. Hvis din forudsigelse har ramt plet ved 2 eller måske 3 af kortene, ville det være ganske godt… Men når du vender rammen om kommer der et lille gisp fra publikum, FOR ALLE 5 KORT MATCHER PRÆCIS DIN RÆKKE MED KORT!

  Bemærk:
  Hvis du ønsker det, kan du straks gentage nummeret (og rækkefølgen kan være en helt anden).
  Kortene kan nøje undersøges, og der sker ingen ombytning.
  Astor Mental er legende let at udføre, og du kan koncentrere dig helt om din præsentation.

  Du modtager alt hvad du behøver for at kunne udføre dette totalt overbevisende mentalnummer, og der medfølger udførlig instruktion på DVD. Rammen måler ca. 23 x 33 cm. og kortene er lavet i plastik, så de kan holde til at du viser nummeret igen og igen.

  ”This items is just a 100% hit in Mentalism! I fell in love with it and immediately bought it. I was completely stunned. If you want to be a guru in this new-age society, just do the same!” – Lennart Green