BILLEDRAMMEN
Varenummer: 1839
.
DKK 950,00 / stk
DKK 760,00 ekskl. moms
  •  
Tryllekunstneren viser et kæmpekort, som han sætter ind i en dobbelt billedramme. Øjeblikket efter er kortet forsvundet, men børnene tror de har luret hvad der er sket... Til slut ER kortet helt væk - og kan genfindes et andet sted.


Mere information

  • Tryllekunstneren viser et kæmpekort, som han sætter ind i en elegant dobbelt billedramme. En låge lukkes for kortet og efter et øjeblik åbnes den igen - kortet er forsvundet. Publikum er dog ikke begejstrede. De har en stærk fornemmelse af, at kortet blot er rutschet over i den anden side af rammen. OK, siger magikeren, lukker den første låge, vipper umærkeligt med rammen og åbner den anden låge - her er kortet heller ikke. Nu nærmer der sig en opstand blandt publikum med kravet om at begge låger skal åbnes samtidig. Intet problem, siger kunstneren og åbner samtidig lågen foran - og bagved. Til sidst lykkes det publikum at få ham til at åbne alle fire låger - kortet er virkelig helt forsvundet! Hvor kan det være, hvor kan det være...? Jo, det sidder nu fast på ryggen af dig selv!

    Du modtager BILLEDRAMMEN med kæmpekort. Men hvad med i stedet at udføre nummeret med et billede af Rudolf til jul, Anders And, eller noget helt tredje? Optræder du for et firma, kan du således lave sjov trylleri med et billede af deres produkt... 

    Du modtager en kvalitetsrekvisit i mørkt træ hvor finishen er helt i top.