ROYAL BLOOMING BOUQUET (6 blomster)
Varenummer: 1990
.
DKK 1.650,00 / stk
DKK 1.320,00 ekskl. moms
 •  
Klassisk effekt, nu i ny flot udgave med mere naturtro røde roser. Den kan præsentereres elegant til musik eller som en underholdende børneeffekt. Du plukker de 6 blomster af en buket og på magisk vis vokser de langsomt frem igen!


Mere information

 • Her er en klassisk effekt med flere muligheder. Den kan præsentereres flot og elegant til musik eller som en underholdende børneeffekt.

  Den klassiske:
  Tryllekunstneren viser en stor buket med seks store røde blomster. Han plukker blomsterne af én af gangen, og lader dem langsomt dale mod gulvet, indtil han står tilbage med de grønne stilke. Han svinger nu hånden over buketten, og langsomt vokser nye flotte røde blomster frem for enden af stilkene!

  Børneversionen:
  Tryllekunstneren viser stolt en stor buket blomster som han har fået af en god trylleven. Han snuser til blomsterne, men får lidt blomsterstøv i næsen... ATJUUU! Tryllekunstneren nyser og når han lidt efter kigger på buketten, er alle blomsterne til hans store ærgrelse blæst af. Hvad skal han gøre? Måske det ville hjælpe med lidt trylleri? Han stikker buketten under armen og vender ryggen til publikum, mens han slår op i sin store tryllebog.

  Mens han læser ser børnene at blomsterne langsomt vokser frem på buketten. De råber og skriger. I første omgang tysser tryllekunstneren på dem, så han kan koncentrere sig om at læse. Men til sidst vender han sig om. Børnene forklarer at blomsterne nu er kommet frem, men når tryllekunstneren kigger efter, er de væk igen. Han vender sig skuffet om igen for at læse videre i tryllebogen, og historien gentager sig...

  Til slut har han fundet den rigtige formular, og med børnenes hjælp trylles der nu fine røde blomster frem!

  Du modtager en stor og flot speciallavet buket fjerblomster (50 cm. lang) med seks røde blomster i super fin kvalitet (som du ser på fotoene).