CELEBRITY SMART ASS - Tom Cruise & Julia Roberts
Varenummer: 2891A
.
DKK 1.050,00 / stk
DKK 840,00 ekskl. moms
 •  
Bill Abbotts smarte krydsning af hans "Smart Ass" effekt og "Baby Gag", har medført et nummer, der pludselig er meget mere end bare et korttrick. Det perfekte nummer for det voksne publikum. Pro Pack med dobbelt af det hele.


Mere information

 • Bill Abbotts smarte krydsning af hans "Smart Ass" effekt og det altid sjove "Baby Gag", har medført et nummer, der pludselig er meget mere end bare et korttrick. Det indeholder ikke alene nogle rigtig gode grin og et aktuelt og vedkommende oplæg, det har også aktiv publikums medvirken og et magisk klimaks, der siger spar to!

  Du fortæller noget om den fascination vi alle har af de kendte, og at du har besluttet dig for at teste publikums "kendis-kendskab". Du tager et spil kort frem, der bærer navnene på en række kendte personer. Imens du viser dem, nævner du fornavnet, og publikum skal så sige efternavnet: Du siger Britney - publikum siger Spears. Du siger Paris - publikum siger Hilton - og så fremdeles…

  Du går nu et skridt videre og beder om hjælp af en tilskuer, der har rigtig godt styr på de kendte. Den udvalgte (lad os blot forestille os at det er en kvinde) kommer på scenen, og du introducerer en kuvert, som du forklarer indeholder en hemmelig forudsigelse. Tilskueren skal sætte sig på kuverten, inden hun får overrakt spillet med alle de forskellige kendisnavne. Du beder hende om at blande spillet, dele det i to, og kaste den ene halvdel væk. De resterende kort blandes og deles igen i to halvdele, hvorefter tilskueren atter eliminerer den ene halvdel, ved at kaste den væk. Når der til sidst kun er en lille stak kort tilbage, skal tilskueren vælge et tilfældigt af disse kort. Udvælgelsen er 100% fair! Kortet hun har valgt, bærer f.eks. navnet Tom… Cruise.

  Tilskueren rejser sig og tager kuverten med forudsigelsen. Du fortæller, at den indeholder fotoet på en enkel kendt person. Du åbner kuverten og under stor dramatik trækker du fotoet ud… Det viser sig at indeholde et foto af Tom Cruise - i en alder af blot 6 måneder… Publikum griner og du sender tilskueren tilbage på sin plads med et bifald. Men du har stadig både et grin og et klimaks til gode: Du forklarer nu publikum, at der faktisk er tale om en nøgenfoto, og folder det ud, så man kan se den sovende baby i fuld figur… Herefter spørger du dine tilskuere, om ikke de kan kende Tom? I det samme vender du fotoet om og viser, at du også har et nyere billede af ham. Altså et stort nutidigt foto som alle kan se er… ja - TOM CRUISE!

  Celebrity Smart Ass fungerer lige så godt close-up som for et stort publikum. Du kan have publikum på alle sider mens du udfører det, og magien sker i tilskuerens egne hænder. Nummeret tager kun et øjeblik at gøre klar til brug igen.

  Den nye PRO PACK BUNDLE indeholder dobbelt portion, så du kan vælge imellem to kendisser:
  - To spil af specielle spil Smart Ass kort, med blanke bicyclekort, som du selv kan skrive de navne på du ønsker.
  - To store solide kuverter til forudsigelsen – i dette tilfælde både Julia Roberts og Tom Cruise.
  - To stk. baby/kendis plakat flot trykt på solidt papir.
  - DVD med shows (både for voksne og for et familiepublikum) samt udførlig instruktion til både teknik og præsentation.

  Celebrity Smart Ass er let at udføre, let at præsenter og det vil gå direkte ind på dit repertoire.