CHANGER HATTEN - Jozo Bozo
Varenummer: 2210
.
DKK 1.485,00 / stk
DKK 1.188,00 ekskl. moms
  •  
Jozo Bozo fra Kroatien er kommet på en rigtig god idé. Han har taget princippet fra en tre rums changer-pose og overført det til en høj hat. Den er stor og rummelig og med masser af muligheder for sjov.


Mere information

  • Jozo Bozo fra Kroatien er kommet på en rigtig god idé. Han har taget princippet fra en tre rums changer-pose og overført det til en høj hat - og resultatet var FISMs bedste nyhed for alle børnetryllere!

    Nu behøver du ikke længere forklare, hvorfor du har en pose med skaft en hat er et logisk element i din forestilling og den virker på præcis samme måde. Ved hjælp af en finger kan du flytte to små splitter under skyggen, og hatten forvandler dine tørklæder, reb, papirstykker, balloner eller hvad du allerede nu bruger din changerpose til.

    Hatten er syet i en supergod kvalitet. Skyggen er fast, mens selve hatten er blød og kan presses sammen under transporten uden problemer. Du kan vende vrangen ud på hatten. Du kan sætte den på hovedet af en tilskuer. Mulighederne er mange og med Changer Hatten får du en engelsksproget DVD, hvor Jozo Bozo selv demonstrerer 20 forskellige sjove rutiner med hatten.