CHINESE ECONOMY - Henry Evans
Varenummer: 4722
.
DKK 2.275,00 / stk
DKK 1.820,00 ekskl. moms
  •  
Smuk close-up rutine fra argentinske Henry Evans med fire kinesiske kæmpemønter. En række forbløffende effekter afsluttes med at der ligger 8 kæmpe mønter på bordet!


Mere information

  • Flere kunder har specielt bedt os om at skaffe dem denne flotte rutine fra Henry Evans. Sidste gang købte vi nogle ekstra eksemplarer, som vi nu kan tilbyde den kræsne close-up performer. Der er tale om en flot opbygget close-up rutine, som du vil kunne tryllebinde ethvert publikum med. Kæmpemønterne gør, at den kan opleves af større forsamlinger samtidig og den vil naturligvis også kunne blæses op på et stort lærred, hvis du ønsker at lægge den ind som en del af dit sceneshow.

    Du viser fire store kinesiske kæmpemønter fra alle sider. Selv om du lægger en mønt i lommen, bliver du ved med at have fire kinamønter på bordet. Dette gentager sig flere gange – først med én mønt af gangen, derefter med to af gangen. Klik på videoklippet og oplev Henry Evans selv vise nummeret, så ser du hvor godt det ser ud. Som klimaks afslutter du med at fordoble antallet af mønter, så der i alt ligger 8 kæmpemønter på bordet – og alle mønterne kan vises fra begge sider!

    Kan vises med en ledsagende historie som Henry gør, men "Chinese Economy" fungerer også fint non-verbalt til musik.

    Leveres komplet med og klar til brug.