CHRISTMAS FUN
Varenummer: 2072
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
  •  
Her er julevarianten af et særdeles populært nummer fra England. Først ser dit korttrick ud til at gå helt galt, men det ender med en overraskende afslutning.


Mere information

  • Her er julevarianten af et særdeles populært nummer fra England.

    Et barn inviteres op på scenen og du forklarer, at han om et øjeblik skal vælge et billede og du (som den kloge tryllekunstner du er) vil vide præcist hvad det er for et. Når tilskueren står ved din side, viser du publikum din forudsigelse - et kæmpekort med billedet af en tyr med ring i næsen. Kortet placeres med bagsiden ud af i en åben ramme.

    Du tager derefter en stak med 10 kæmpekort frem, og viser forsiderne til publikum, der griner lidt, for alle 10 kort forestiller samme tyr! Du vender kortene med bagsiden opad, og beder nu tilskueren om at vælge et tilfældigt (?) kort. Han trækker et, som du beder ham om at holde ind mod kroppen.

    Selvsikkert spørger du nu tilskueren: "Er det et dyr du har valg"? "Ja", svarer tilskueren, og du fortsætter: "Er der noget brunt på kortet... og noget gult"? Igen nikker tilskueren. "Har den ring i næsen"?, fortsætter du, men til din og publikums overraskelse ryster tilskueren nu på hovedet og svarer nej. Tilskuerens kort vendes, og det viser sig at forestille et billede af Rudolf med rød næse. Alle tror at det er gået galt for dig, men når kortet i rammen tages op, har det til alt held forvandlet sig til præcis det samme motiv!

    En underholdende sucker-effekt med en god og sjov rutine. Du modtager kæmpekort med flotte tryk i 4 farver, ramme i træ og udførlig forklaring på dansk og engelsk.