COMEDY TABLE DELUXE
Varenummer: 2963
.
DKK 3.600,00 / stk
DKK 2.880,00 ekskl. moms
  •  
Her er et klassisk comedy-nummer til tryllekunstneren, konferencieren eller entertaineren. Nu produceret i rigtig god kvalitet her i Europa.


Mere information

  • Her er et klassisk comedy-nummer til tryllekunstneren, konferencieren eller entertaineren. Nu produceret i rigtig god kvalitet her i Europa.

    Tryllekunstneren entrer fornøjet scenen bærende på et bord med nogle rekvisitter. Lige inden han skal til at sætte bordet fra sig, falder det ene ben pludselig af… Tryllekunstneren smiler forlegent til publikum, mens han kigger sig rundt efter en løsning. Pludselig falder også det andet ben af bordet og den uheldige magiker ser helt hjælpeløs ud. Men bedst som situationen er allerværst, får han en idé… Han puster på bordet og i det samme kommer to nye ben frem – to dameben! Ikke desto mindre er bordet nu stabilt, og tryllekunstneren kan gå i gang med sin forestilling…

    Denne rekvisit er for dig, der vil have noget ekstraordinært og værdsætter godt håndværk. Bordet kan let pakkes sammen og leveres med solid beskyttende transportpose. Mekanikken gør, at bordet både er let at præparere og let at betjene under showet.

    Bordpladen måler 73 x 39 cm. – bordets højde er 70 cm.