CRAZY POP TABLE
Varenummer: 5791
.
DKK 6.000,00 / stk
DKK 4.800,00 ekskl. moms
 •  
Hvis du er vant til at optræde for børn eller et blandet familiepublikum, vil du med det samme kunne se potentialet i CRAZY POP TABLE. Du skal lære en assistent at trylle, men derfra går det helt galt... Ingen elektronik. Alt er mekanisk.


Mere information

 • Med "The Crazy Pop Table" fra Climax i Frankrig, vil du have SÅ meget sjov foran et familiepublikum.

  Du forklarer en assistent, at du vil lære ham nogle trylleord så stærke, at når først han kender dem, kan han f.eks. få en ballon til at sprænge på afstand! En ballon vælges, blæses op og placeres på dit bord, klar til at gøre forsøget. Men derfra går det helt galt...

  Ved første forsøg, falder skiltet ned og hænger og dingler...
  Næste forsøg går det ud over koppen på bordet, der pludselig flyver væk...
  I tredje forsøg falder hele bordpladen ned...

  Og endelig... 4. gang er lykkens gang - og det lykkes den unge trylleelev at få ballonen til at sprænge med sine nye magiske kræfter. 

  Klik på youtube-videoen og nyd producenten demonstrere den på fransk. Du vil forstå...

  Alt fungerer mekanisk. Ingen batterier eller elektronik! Det er super nemt at betjene, og du skal egentlig bare finde ud af, hvilke trylleord du vil lære assistenten. Eller måske hvilken tryllestav du vil bruge. Eller hvad med i stedet at få tilskueren til at skyde med en ballonpistol?

  Både du som entertainer og dit publikum, vil få masser af sjov og grin med CRAZY POP TABLE!

  Bordpladen leveres i en transportkuffert og stativet kan foldes sammen til transport. Du modtager dit nye publikumshit sammen med en engelsk instruktionsvideo, der tydeligt forklarer mekanikken.

  På lager hos Pegani og klar til dit show.