DANCING CANE - de-luxe
Varenummer: 2685
.
DKK 550,00 / stk
DKK 440,00 ekskl. moms
 •  
Den dansende stok er et flot og klassisk nummer, der indgår r i sceneakter over hele verden. Selv folk som Jeff McBride og Dirk Losander har effekten med i deres shows. Flot stok i kulfiber med indbygget kevlar-tråd.


Mere information

 • Den dansende stok er et flot og klassisk nummer, der indgår i sceneakter over hele verden. Selv folk som Jeff McBride og Dirk Losander har effekten med i deres shows, og på McBrides DVD (Magic on Stage vol. 3 ) får man udførligt vist og forklaret de mange muligheder.

  Tryllekunstneren entréer scenen med en sort stok med hvid knop i toppen. Han jonglerer lidt med stokken, der begynder at få sit eget liv. Den stiger op i hånden uden at tryllekunstneren rører sig, den spinner rundt på håndfladen og pludselig begynder den at danse i den frie luft! Frem og tilbage danser den mellem, foran og bagved tryllekunstnerens hænder, indtil han til sidst griber den og modtager publikums bifald.

  Den dansende stok er det perfekte åbningsnummer, men den kræver ingen forberedelse og kan faktisk passes ind hvor-som-helst i din forestilling.

  Der findes mange varianter, men her er Rolls Royce udgaven:
  - Stokken fremstår flot, blank og elegant.
  - Den er solid og nærmest umulig at knække.
  - Stokken er 95 cm. lang, men kan skubbes sammen til 55 cm. længde til transport.
  - Leveres i æske.
  - Den er perfekt afbalanceret.
  - Den usynlige tråd er lavet i kevlar og den bedste vi nogensinde har set. Der medfølger en lidt kraftig tråd til træning og en tyndere til showbrug.
  - Tråden ruller automatisk tilbage i stokken når du er færdig.

  Dette er i sagens natur ikke en billig model, så det er for dig der gerne vil ofre lidt ekstra for at få en professionelt rekvisit at arbejde med. Leveres med kortfattet dansk instruktion.

  I youtubeklippet kan du se hvordan David Copperfield præsenterede effekten - for en del år siden...