DET KINESISKE RINGSPIL 25 cm.
Varenummer: 160A
.
DKK 500,00 / stk
DKK 400,00 ekskl. moms
  •  
Dette nummer behøver ikke yderligere præsentation. Nummeret hvor 8 forkromede ringe på magisk vis sættes sammen og skilles ad. Alle der har set effekten og ingen forstår hvordan det går til.


Mere information

  • Dette nummer behøver ikke yderligere præsentation. Nummeret hvor 8 forkromede ringe på magisk vis sættes sammen og skilles ad. Alle der har set effekten og alle snakker om den, for ingen kan forstå hvordan det kan lade sig gøre. Mange tusinde tryllekunstnere verden over har haft nummeret på deres program, men alligevel betragtes hemmeligheden bag tricket som en af magiens bedst bevarede.

    Med De Kinesiske Ringe har du et lille program, hvor du ikke blot underholder publikum ved at sætte ringene sammen og skille dem ad. Du laver også figurer af ringene, og skulle der være en tilskuer som har lyst til at prøve at skille ringene ad, så lad ham bare. Det kan han selvfølgelig ikke.

    Store ringe med en diameter på 25 cm. og med en ringtykkelse på 5 mm.. Kommer komplet med to forskellige rutiner på dansk og engelsk.