DET MAGISKE VINKORT
Varenummer: 3892
.
DKK 1.895,00 / stk
DKK 1.516,00 ekskl. moms
 •  
Du viser et vinkort til publikum og bladrer lidt imellem de mange muligheder. Du viser et af billederne til publikum, hvorefter du trækker præcis samme flaske op af bogen! Dette gentager du, indtil der står med op til fem flasker på bordet!


Mere information

 • Denne idé fra Tora Magic er nu tilbage i endnu bedre udførsel (du ser den gamle i demo-videoen). Perfekt, om du vil lave en restaurant akt eller som et magisk indslag ved vinsmagningen. Eller til den store fødselsdags fest for vinelskeren. Eller som toastmaster under middagen. Eller måske til showet på et hotel… Faktisk kan effekten her passes ind i rigtig mange sammenhænge.

  Du viser et vinkort til publikum og bladrer lidt imellem de mange muligheder. Du lægger dig fast på én af vinene, og viser billedet til publikum, hvorefter du trækker præcis samme flaske op af bogen! Dette gentager du, indtil der står i alt 5 flasker – og et glas – på bordet! Du kan herefter åbne én af vinene og skænke op til dig selv, eller en tilskuer.

  Du kan også vælge at lade den sidste flaske være noget helt andet end vin. Måske en cola eller en vandflaske. Eller hvad med at slutte af med at fremtrylle en pakke hovedpinetabletter…

  Du modtager alt pakket i en trææske til transport:
  - Det specielle vinkort der gør det muligt. Forbedret og med magnetlås.
  - 4 flasker fremstillet i metal (den sidste lægger du selv til) i den nye kvalitet som du kender det fra The Best Multiplying Wine Bottles.
  - Udførlig online videoundervisning.