ELECTRONIC VANISHING BOUQUET AND VASE
Varenummer: 2834
.
DKK 5.850,00 / stk
DKK 4.680,00 ekskl. moms
  •  
Vi er glade for at kunne tilbyde et af de mest visuelle forsvindingsnumre der findes på denne jord - nu med remote control! Få en stor buket blomster i en vase til at forsvinde som dug for solen!


Mere information

  • Vi er glade for at kunne tilbyde et af de mest visuelle forsvindingsnumre der findes på denne jord - nu med remote control!

    På et elegant tryllebord i træ, står en vase med en kæmpe buket (fjer)blomster. Du henleder flere gange igennem forestillingen stolt publikums opmærksomhed på den flotte buket og dufter til den. Sidste gang får du dog lidt blomsterstøv i næsen og nyser - OG I SAMME ØJEBLIK FORSVINDER BLOMSTER OG VASE FRA BORDET! Sådan. Uden tildækning. Og uden du behøver være i nærheden. Både vase og blomster er helt væk og kun bordet står tilbage... Du tørrer næsen, kigger dig lidt omkring og trækker opgivende på skuldrene...

    Hele mekanikken er indbygget i bordet. Og du bestemmer naturligvis selv, hvordan du vil præsentere nummeret. Rigtig flot udførelse (hvor bordet kan skilles ad til transport) og udførlig engelsk instruktion.