ENDLESS CARROTS
Varenummer: 4229
.
DKK 275,00 / stk
DKK 220,00 ekskl. moms
  •  
Du tryller en gulerod frem, og lægger den ned i en pose - men i samme øjeblik står du med en ny frisk gulerod i hånden! Dette kan gentages lige så mange gange du ønsker, og til sidst kan du trylle elle de mange gulerødder væk igen!


Mere information

  • Tryllekunstneren fremtryller en gulerod, han tager den med den anden hånd og lægger den ned i en papirspose – men i samme øjeblik står han med en ny gulerod I hånden! Han lægger også denne ned i posen, men opdager at han stadig står med en frisk gulerod i hånden… Efter at dette har gentaget sig en atnal gange til tryllekunstnerens stigende frustration, slutter han med at trylle alle gulerødderne væk!

    Det ser sjovt og magisk ud, og kan gentages lige så mange gange du ønsker.

    Det er baseret på to af de specielle latex gulerødder fra MagicLatex og en enkel teknik, som du kan lære hvis du ofrer en halv times øvetid foran spejlet.

    Skal du optræde til noget der handler om sundhed eller økologi, eller indgår der er kanin i din forestilling, er det her nærmest et must…

    Leveres komplet med de to latexgulerødder (13,50 cm. lange), papirpose og udførlig foto-illustreret engelsk instruktion i håndteringen.