FREE DRINKS - Peter Kamp
Varenummer: 5706
.
DKK 450,00 / stk
DKK 360,00 ekskl. moms
  •  
Her er en moderne version af "Think-a-Drink" - rutinen hvor du skænker den drik, som dine tilskuere ønsker. I dette ene glas, kan du fra samme kande både skænke almindeligt vand eller en hvilken som helst af 5 andre drikke!


Mere information

  • Peter Kamps "Infinity Wine" har været en af vores bestsellere og et nummer, som rigtig mange af vores kunder har haft sjov med. Både live og på de sociale medier. Hvis du kunne lide den effekt, så vil du med garanti også synes om opfølgeren her: FREE DRINKS. 

    Her får du mulighed for at skænke nærmest en hvilken som helst drink dine tilskuere ønsker. Du kan starte med at skænke almindeligt vand i glasset, og derefter kan du fra samme kande uden videre skænke op til 3 forskellige andre drinks!

    Nummeret kan vises alle steder. Det er magisk for både børn og voksne og kan ses og opleves både langt fra og på helt tæt hold. Du kan på stedet bestemme hvilken farve drink du vil skænke - cola, appelsinvand eller måske rød sodavand? Der er 5 muligheder i alt. Selv de kreative mentalister kan sandsynligvis se interessante "multiple outs" muligheder her?

    Det medfølgende glas gør nærmest hele arbejdet for dig. Du modtager alt hvad du skal bruge (ud over almindeligt postevand) og det er hurtigt og let at gøre klar. Glasset er lavet i polycarbonat og kan nærmest ikke gå i stykker. De skænkede drinks kan drikkes som vand.

    Kommer med udførlig engelsk instruktionsvideo.