GET SHARKY - Christoph Borer
Varenummer: 2879
.
DKK 595,00 / stk
DKK 476,00 ekskl. moms
 •  
Hvis du bare vil kunne et enkelt korttrick, så køb det her! Det er genialt, enkelt at lave, kan vises for alle - og med en effekt, der er svær at overgå!


Mere information

 • Fra Tyskland kommer dette korttrick, der har taget den magiske verden med storm. Alle snakker om det (selv Richard Kaufman nævnte det i sin leder i Genii) og det blev totalt udsolgt ved sommerens kongresser i USA. Da der ligger et stort håndarbejde i hvert enkelt spil, har producenten haft svært ved at følge med, men lige nu er vi leveringsdygtige. Det her nummer MÅ du ikke misse!

  Tryllekunstneren forklarer, at han vil vise et nummer som han en gang så en kendt enarmet tryllekunstner vise. For at demonstrere dette, stikker tryllekunstneren sin højre hånd i bukselommen. Med venstre hånd tager han nu et kortspil frem, og beder en tilskuer om at bladre igennem spillet og kigge på et TILFÆLDIGT kort.

  UDEN NOGEN MYSTISKE BEVÆGELSER får tilskueren nu overrakt kortspillet. Tryllekunstneren knipser, og beder derpå tilskueren om at sprede kortene ud på bordet og finde sit valgte kort. Tilskueren kigger hele spillet igennem, MEN DET VALGTE KORT ER FORSVUNDET!

  Langsomt tager tryllekunstneren den højre hånd op af lommen - I DEN LIGGER TILSKUERENS VALGTE KORT!

  Det er SÅ genialt udtænkt og tilmed så let at lære, at du hurtigt kan prøve det af for dine nærmeste. Nummeret er visuelt og så let at følge, at det ikke kun fungerer close-up - du kan også sagtens vise det for større selskaber. Husk at alt foregår i tilskuerens egne hænder, og nummeret kan gentages hvis du ønsker det! Get Sharky KRÆVER simpelthen at vi skriver med STORE bogstaver!

  Du modtager det geniale kortspil og udførlig engelsk forklaring.

  "I must have one for myself".
  -George Schindler

  "I have not been this fooled ever."
  -Jon Armstrong

  "I love it when the method is as clever and cunning as the effect."
  -Gregory Wilson