GHOST BOX DELUXE
Varenummer: 1325
.
DKK 750,00 / stk
DKK 600,00 ekskl. moms
  •  
Dette flotte scene-korttrick har vi nu fået hjem i den flotteste version, vi nogensinde har set. To tilskuere vælger hvert et kort fra et spil. Kortspillet lægges i en trææske og de to valgte kort stiger langsomt op - et af gangen!


Mere information

  • Tryllekunstneren bladrer et spil kort igennem og får to tilskuere til hver at trække et kort. De kigger på kortene, hvorpå de blandes tilbage i spillet. Tryllekunstneren lægger nu kortspillet ned i en fin trææske. Han forklarer, at der bor et spøgelse i æsken (et spøgelse, der elsker at spille kort), og at det nu vil hjælpe med at finde de valgte kort.

    Han placerer æsken i sin udstrakte håndflade. Som ført af en usynlig hånd, vipper låget langsomt op, og samtidig løfter et kort sig op af æsken. Den ene tilskuer nikker bekræftende. Det er hans kort!

    Låget lukkes i, men lidt efter begynder det atter at vippe op og ned. Det lykkes også spøgelset at finde det andet kort, men først efter at publikum har hjulpet med at skabe den helt rigtige spøgelsesstemning - uuuuhuuuu...

    Man behøver ikke at være den store skuespiller for at få en sjov rutine ud af dette nummer.

    Du modtager en super flot rekvisit, der næsten virker af sig selv samt kortspil og forklaring på dansk og engelsk.