GLASS BREAKING TABLE
Varenummer: 2952
.
DKK 2.900,00 / stk
DKK 2.320,00 ekskl. moms
 •  
Du placerer et glas på bordet, går lidt væk og beder publikum fokusere deres energi mod glasset... hvorefter det pludselig eksploderer!!! Effekten kan straks gentages. Godt solidt bord, som du kan benytte hele vejen igennem dit show.


Mere information

 • Denne effekt vil gøre et ekstremt stærkt indtryk på dine tilskuere, og er et af den slags numre, som de vil blive ved med at snakke om længe efter showet.

  Du sætter et vand- eller vinglas på bordet og går nogle meter væk fra det. Du koncentrerer dine mentale kræfter og pludselig sprænger glasset!

  Hvis du ønsker det, kan glasset dækkes med en stor gennemsigtig osteklokke – eller du kan anvende f.eks. en elpære i stedet for glasset. 

  Effekten er helt oplagt til metalisme og foredrag over temaer som fokus og synergi. Men det kan faktisk også anvendes af klovne og familieunderholdere, hvor du kan benytte samme mekanisme til f.eks. at vælte en dåse ned af bordet.

  Dette solide bord er omhyggeligt produceret i Frankrig. Det udmærker sig ved, at kunne anvendes som et helt almindeligt solidt og stabilt tryllebord igennem din forestilling. Endvidere er det lavet, således at du straks kan gentage effekten uden yderligere forberedelse!

  Nummeret virker helt mekanisk og uden batterier eller remote control. Du har ca. 20 sekunder fra du forlader bordet, til effekten sker. 

  Du modtager et flot og solidt bord med et stativ der kan klappes sammen til transport. Bordpladen måler 33 x 46 cm. kanten er sort med en aluminiumsprofil. Det tager kun et øjeblik at gøre klar.

  Bordet kommer komplet med fin og enkel illustreret vejledning på engelsk.