HOOKED - Rubén Vilagrand
Varenummer: 5153
.
DKK 4.400,00 / stk
DKK 3.520,00 ekskl. moms
 •  
Fantastisk flot version af den klassiske "Needle Swollowing" effekt - med fiskekroge! Gennemarbejdet og produceret til perfektion af spanske Rubén Vilagrand. En professionel akt. Opdateret og forbedret 2024-version!


Mere information

 • Klik på YouTube klippet og nyd Rubéns Vilagrands flotte "Hooked" akt, optaget på Magic Castle i Hollywood. Og hvis du vil se, hvilke kræfter der er lagt i produktionen af det her fine og professionelle stykke magisk scenekunst, så klik her og se videoen bag.

  Det er ikke tit, at professionelle showpieces som det her bliver sat til salg. Men efter at have arbejdet of finpudset rutinen i en længere årrække, har spanske Rubén Vilagrand besluttet at dele hans personlige variant af "Needle Swollowing" med andre professionelle artister.

  HOOKED er original, underholdende og (nok så vigtigt) sikker at udføre. Den fylder ikke meget, men spiller stort på enhver scene. 

  Bemærk:
  - Dette er den nyeste 2024-version, hvor Rubén har opdateret og forbedret teknikken, og tråden let kan skiftes. 
  - Der medfølger ikke fisk og dåse som du ser på videoen, det indgår kun i Rubén egen akt.
  - Hverken Rubén Vilagrand eller Pegani kan drages til ansvar for uheld eller forkert anvendelse af nummeret.
  - Vi sælger det kun til professionelt indstillede personer over 18 år. 
  - Der følger specialkomponeret musik med som du frit kan benytte. Men det er ikke det samme som du hører på videoklippet.

  ...

  “This is the BEST version of swallowing something dangerous I’ve ever done in my life ... apart from that incident with some bad Molly. But seriously, this is utterly perfect. Buy. This. Now.” - Colin McLeod