HUNDETEGNET 2 - John Archer
Varenummer: 2271
.
DKK 450,00 / stk
DKK 360,00 ekskl. moms
  •  
Da John Archer viste denne effekt ved et late-night-show i Blackpool for nogle år siden, blev den det helt store samtaleemne. Nu er det underholdende mentalnummer atter tilgængeligt - i opdateret og forbedret udgave.


Mere information

  • Da John Archer viste denne effekt ved et late-night-show i Blackpool for nogle år siden, blev den det helt store samtaleemne. Ikke alene er John Archer noget så sjældent som en meget morsom mentalist, men denne effekt har på én gang en genial og underholdende præsentation og samtidig et uventet klimaks der slår benene helt væk under publikum. Se ham selv demonstrere rutinen på videoklippet.

    Du fortæller om det ensomme liv på landevejen og præsenterer publikum for din nye ven, en sød tøjhund og beder publikum om hjælp til at finde på et navn til den. Én af gangen beder du forskellige personer om at sige et bogstav, og du ender op med et helt tilfældigt (og nogle gange meget mystisk) navn. Du skriver navnet ind på en hjemmelavet dåbsattest, og får en tilskuer til at komme op på scenen og foretage den officielle navngivning. Herefter henledes opmærksomheden på hunden, der har siddet synlig for publikum under hele nummeret. Tilskueren får den overrakt og hun bliver bedt om at kigge nærmere på dens navneskilt. Stor er hendes - og publikums - overraskelse når det viser sig, at den allerede har et navn. Umuligt - det er præcis samme navn som publikum kom frem til!!!

    Har du brug for en effekt der skiller sig ud fra alle de andre numre, så har du den her. Nummeret kan vises stand-up i mindre forsamlinger såvel som for et større publikum. Ja - her har du endda en chance for at vise et mentalnummer for børn!

    Du modtager alt hvad du skal bruge inkl. udførlig forklaring og rutinebeskrivelse på engelsk. Nu med et nyt super stærkt twist af Levent.

    Du skal dog selv supplere med et passende tøjdyr (måske vores søde bugtalerhund), en snor til at sætte om dens hals og en almindelig blok papir.