INFINITY WINE - Peter Kamp
Varenummer: 5425
.
DKK 650,00 / stk
DKK 520,00 ekskl. moms
 •  
Her er løsningen, så du kan udføre en af verdens ældste illusioner - kunsten at forvandle vand til vin. Det er praktisk, super visuelt, kan gentages - og du kan drikke af vinen. Glasset ligner et fuldstændig normalt vinglas. Se videoen...


Mere information

 • Det her har folk spurgt os om i årevis. Hvordan kan man udføre illusionen af, at forvandle vand til vin på en enkel, flot og elegant måde. Vi er glade for nu endelig, at kunne præsentere den helt rigtige løsning: Peter Kamps "Infinity Wine".

  Med Infinity Wine kan du udføre et sagnomspunden mirakel og forvandle vand til vin. Synligt - lige foran dine tilskuers øjne.

  Takket være det specielle vinglas og det medfølgende tilbehør, skal du blot hælde vand i glasset, og i samme øjeblik skifter det farve og bliver til en smuk grand cru! Har du set videoklippet? Det ser fantastisk ud. Ikke nok med det, du kan rent faktisk drikke indholdet af glasset (eller hælde det i en anden beholder). Øjeblikket efter kan du gentage illusionen, og fra vandkaraflen skænke dig endnu et glas vin.

  Metoden er så stærk, at du med et præpareret vinglas kan forvandle mere end 2 liter vand til vin.

  Der er ikke rigtig noget dårligt at sige:
  Det er let at gøre, hurtig at præparere, glasset ser helt normalt ud (og kan placeres omvendt på bordet før brug). Du kan præparere glasset dage eller uger i forvejen. Det kan udføres hjemme i stuen med dit publikum helt tæt på, men er også visuelt på en stor scene. Forvandlingen er så visuel, at den taler for sig selv.

  Infinity Wine er også oplagt til sociale medier og perfekt til din næste TikTok eller instagram-video. Måske filmet med skjult kamera, så man kan se folks reaktion?

  - Hvert vinglas er håndlavet i Frankrig (naturligvis) specielt til formålet.
  - Glasset ser helt naturligt ud, men er produceret i polycarbonat, og super holdbart.
  - Du modtager nok til at omdanne ca. 30 liter vand (og vi har Infinity Wine refills til en rimelig pris).
  - På en enkel præparering, kan du forvandle ca. 2 liter vand.
  - Der medfølger udførlig instruktionsvideo på engelsk, med gode tip & tricks til præsentation.
  - Kan vises alle steder - foran kamera, hjemme i stuen eller på scenen.


  Bemærk:
  Dette er kun en illusion, vandet bliver vinrødt og kan drikkes af dig, men det smager ikke af vin. Hemmeligheden er baseret på madfarvestoffet E129. Anvendelse sker på eget ansvar.